Caltabos de vita
Ingrediente:
1 kg carne de vita 200 g orez 2 cepe sare 10 boabe piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se calesc cepele tocate, apoi punem si orezul si condimente, dupa preferinte. Cand am calit suficient, turnam un pahar de apa si fierbem pana cand se umfla orezul. Amestecul din tigaie il vom pune intr-un bol mare in care am pus deja carnea de vita tocata si amestecam ingredientele. Umplem intestinele groase de porc si le legam la capate. Apoi le punem la fiert in apa si boabe de piper. Vom fierbe cam o ora, putand apoi sa servim cald sau rece.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Caltabos ardelenesc
Ficatul de porc se pune la fiert, in apa cu putina sare. Intre timp se da carnea de porc si ceapa curatata, prin masina ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita la cuptor
Muschiul de vita se curata bine, apoi se acopera cu felii subtiri de bacon. Legam cu o ata baconul de muschiul de vita ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita cu sos de piper
Carnea de vita se taie in felii mai mari si se rumeesc in putin unt topit, intorcandu-le pe ambele parti, apoi se scot ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita
Intr-un castron, se piseaza boabele de piper si adauga putina sare si usturoiul pisat. Se amesteca bine pana se ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita marinata
Muschiul de vita se portioneaza in felii si se aseaza intr-un vas in care am pus vinul, sare, piper si usturoi. Lasam ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita cu sos gorgonzola
Carnea de vita se taie in felii si se rumenesc in putin unt. Cand s-au facut, se aseaza intr-un vas mai adanc. Apoi ... (mai mult)
Citeste