Muschi de vita cu sos gorgonzola
Ingrediente:
700 g muschi de vita 150 g branza gorgonzola 200 g smantana 30 g unt faina sare piper
Mod de preparare:
Carnea de vita se taie in felii si se rumenesc in putin unt. Cand s-au facut, se aseaza intr-un vas mai adanc. Apoi preparam sosul topind intr-o tigaie unt, peste el se toarna smantana, o lingura de faina si se amesteca mereu. Cand incepe sa se lege sosul, adaugam si gorgonzola, condimentam cu sare si piper si gatim la foc mic, pana se topeste branza. Sosul de gorgonzola se toarna peste carnea de vita si se mai tine impreuna pe foc, inca 5 minute. Se serveste fierbinte cu garnitura de ciuperci.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sos gorgonzola
Intr-o tigaie, se pune o lingura de ulei sau de unt si se adauga gorgonzola, taiata in bucati mici. Se amesteca putin si... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita cu sos de piper
Carnea de vita se taie in felii mai mari si se rumeesc in putin unt topit, intorcandu-le pe ambele parti, apoi se scot ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita la cuptor
Muschiul de vita se curata bine, apoi se acopera cu felii subtiri de bacon. Legam cu o ata baconul de muschiul de vita ... (mai mult)
Citeste -
Muschi impletit
Carnea se taie in fasii si se condimenteaza. Verdeata se spala bine si se scurge de apa. Apoi se impletesc carnurile ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita umplut
Muschiul se taie astfel incat sa obtinem o felie cat mai intinsa. Asezam carnea intr-un bol, peste ea turnam berea si ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita la cuptor
Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper, apoi se unge cu putin ulei si se aseaza pe gril, unde va sta cate 3 ... (mai mult)
Citeste







