Muschi de vita la cuptor
Ingrediente:
350 g bacon 700 g muschi de vita ulei sare piper
Mod de preparare:
Muschiul de vita se curata bine, apoi se acopera cu felii subtiri de bacon. Legam cu o ata baconul de muschiul de vita si asezam apoi carnea intr-o tava. Peste aceasta se toarna putin ulei, se condimenteaza cu sare si piper si se da la cuptorul incins, pentru a se gati la foc mic, timp de apropape 90 de minute. Cand este aproape gata, se desface ata de la bacon de pe vita, pentru a permite formarea unei cruste crocante deasupra muschiului de vita. Dupa inca 20 de minute se opreste focul si se serveste cald.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Muschi de vita cu sos de piper
Carnea de vita se taie in felii mai mari si se rumeesc in putin unt topit, intorcandu-le pe ambele parti, apoi se scot ... (mai mult)
Citeste -
Muschi impletit
Carnea se taie in fasii si se condimenteaza. Verdeata se spala bine si se scurge de apa. Apoi se impletesc carnurile ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita cu sos gorgonzola
Carnea de vita se taie in felii si se rumenesc in putin unt. Cand s-au facut, se aseaza intr-un vas mai adanc. Apoi ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita la cuptor
Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper, apoi se unge cu putin ulei si se aseaza pe gril, unde va sta cate 3 ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita umplut
Muschiul se taie astfel incat sa obtinem o felie cat mai intinsa. Asezam carnea intr-un bol, peste ea turnam berea si ... (mai mult)
Citeste -
Fajitas de vita
Carnea se taie in felii subtiri si o asezam in amestecul realizat din ulei de masline, boia, sare, piper si ardei iute ... (mai mult)
Citeste