Friptura de vita la cuptor
Ingrediente:
400 g muschi de vita ulei sare piper
Mod de preparare:
Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper, apoi se unge cu putin ulei si se aseaza pe gril, unde va sta cate 3 minute pe fiecare parte. Cand e gata, se trasfera intr-o tava termorezistenta si se da friptura la cuptorul incins, timp de 15 minute. Odata ce s-a patruns suficient, se scoate tava din cuptor si se mai lasa friptura se stea, inca 5 minute, apoi se scoate din tava, se feliaza si se serveste simpla sau insotita se sosul sau granitura preferata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Friptura de vita
Intr-un castron, se piseaza boabele de piper si adauga putina sare si usturoiul pisat. Se amesteca bine pana se ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita marinata
Muschiul de vita se portioneaza in felii si se aseaza intr-un vas in care am pus vinul, sare, piper si usturoi. Lasam ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita la cuptor
Muschiul de vita se curata bine, apoi se acopera cu felii subtiri de bacon. Legam cu o ata baconul de muschiul de vita ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita cu sos de piper
Carnea de vita se taie in felii mai mari si se rumeesc in putin unt topit, intorcandu-le pe ambele parti, apoi se scot ... (mai mult)
Citeste -
Coaste de vita la cuptor
Portionam coastele si le fierbem intr-o oala in care am pus berea, un pahar de apa si piper. Intr-o tava, amestecam ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de pui la cuptor
Carnea de pui se condimenteaza cu piper, busuioc si maghiran, apoi se aseazape rand, intr-o tava unsa cu ulei. Se ... (mai mult)
Citeste