Friptura de vita marinata
Ingrediente:
1 kg carne de vita 2 catei de usturoi 200 ml vin rosu ulei sare piper
Mod de preparare:
Muschiul de vita se portioneaza in felii si se aseaza intr-un vas in care am pus vinul, sare, piper si usturoi. Lasam carnea la marinat pentru 3 ore. Intr-o tava cu putin ulei, asezam feliile de carne si dam tava in cuptorul incins bine. Dupa 80 de minute, oprim focul si servim.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Friptura de vita la cuptor
Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper, apoi se unge cu putin ulei si se aseaza pe gril, unde va sta cate 3 ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita
Intr-un castron, se piseaza boabele de piper si adauga putina sare si usturoiul pisat. Se amesteca bine pana se ... (mai mult)
Citeste -
Vita cu legume
Carnea de vita se spala bine, se portioneaza in bucati mai mici si se pune intr-un bol, unde o vom amesteca impreuna cu ... (mai mult)
Citeste -
Fajitas de vita
Carnea se taie in felii subtiri si o asezam in amestecul realizat din ulei de masline, boia, sare, piper si ardei iute ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de mistret cu sos vanatoresc
Dupa ce s-a marinat, carnea de mistret se scoate, se sterge si se fasoneaza in bucati de forma cilindrica. Se impaneaza ... (mai mult)
Citeste -
Dovlecei marinati
Dovleceii se spala bine si, daca sunt fragezi, nu se curata de coaja. Se taie felii rotunde de circa 2 cm lungime. Se ... (mai mult)
Citeste







