Friptura de vita
Ingrediente:
600 g carne de vita 6 catei de usturoi piper boabe 4 linguri otet sare
Mod de preparare:
Intr-un castron, se piseaza boabele de piper si adauga putina sare si usturoiul pisat. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se adauga 4 linguri de otet. Bucata de carne de vita se freaca bine cu pasta obtinuta si se lasa la frigider cateva ore. Apoi, se incalzeste cuptorul la 200 de grade si se pune carnea la prajit intr-o tava sau intr-o tigaie. Dupa ce s-a patruns bine, se mai lasa inca 5 minute in cuptor. Inainte de servire, friptura de vita se tine acoperita!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Friptura de vita la cuptor
Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper, apoi se unge cu putin ulei si se aseaza pe gril, unde va sta cate 3 ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita marinata
Muschiul de vita se portioneaza in felii si se aseaza intr-un vas in care am pus vinul, sare, piper si usturoi. Lasam ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita la cuptor
Muschiul de vita se curata bine, apoi se acopera cu felii subtiri de bacon. Legam cu o ata baconul de muschiul de vita ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita cu sos de piper
Carnea de vita se taie in felii mai mari si se rumeesc in putin unt topit, intorcandu-le pe ambele parti, apoi se scot ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita cu sos gorgonzola
Carnea de vita se taie in felii si se rumenesc in putin unt. Cand s-au facut, se aseaza intr-un vas mai adanc. Apoi ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de pui la cuptor
Carnea de pui se condimenteaza cu piper, busuioc si maghiran, apoi se aseazape rand, intr-o tava unsa cu ulei. Se ... (mai mult)
Citeste