Sos gorgonzola
Ingrediente:
100 g gorgonzola 1 lingura ulei/unt 200 g smantana sare piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, se pune o lingura de ulei sau de unt si se adauga gorgonzola, taiata in bucati mici. Se amesteca putin si se pune smantana, sare si piper. Apoi, se amesteca bine pana se topeste gorgonzola.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Muschi de vita cu sos gorgonzola
Carnea de vita se taie in felii si se rumenesc in putin unt. Cand s-au facut, se aseaza intr-un vas mai adanc. Apoi ... (mai mult)
Citeste -
Smochine umplute cu gorgonzola
Pregatim smochinele spalandu-le si scurgandu-le bine de apa. Apoi le taiem coditele si le taiem in patru, fara a le ... (mai mult)
Citeste -
Pui cu gorgonzola
Pieptul se pui se spala, se dezoseaza si se taie in fasii subtiri. Ciupercile le spalam si le taiem in felii, apoi le ... (mai mult)
Citeste







