Caltabos de casa
Ingrediente:
3 kg carne de porc 4 cepe 250 g orez sare piper intestine de porc
Mod de preparare:
Mai intai, carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca impreuna cu cepele tocate marunt, orezul spalat si condimente. Umplem intestinul cu amestecul preparat si il legam la ambele capete. Punem la fiert caltabosul in apa cu foi de dafin si piper si tinem pe foc 50 de minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Caltabos ardelenesc
Ficatul de porc se pune la fiert, in apa cu putina sare. Intre timp se da carnea de porc si ceapa curatata, prin masina ... (mai mult)
Citeste -
Taitei de casa
Faina se aseaza pe o planseta. In mijloc se adauga oua, sare si circa 125ml de apa, se amesteca pentru omogenizare si se... (mai mult)
Citeste -
Unt de casa
Smantana se pune untr-un bol inalt si se bate cu mexerul. Dupa 10 minute, grasimea din smantana va incepe sa se separe ... (mai mult)
Citeste -
Ketchup de casa
Rosiile vor fi spalate si curatate de piele. Intr-o oala se va pune apa la fiert, iar cand apa da in clocote, se vor ... (mai mult)
Citeste -
Caltabos de porc
Carnea de porc se da prin masina de tocat, apoi o asezam intr-un castron mai mare. Peste ea adaugam toate celelalte ... (mai mult)
Citeste -
Caltabos de vita
Intr-o tigaie se calesc cepele tocate, apoi punem si orezul si condimente, dupa preferinte. Cand am calit suficient, ... (mai mult)
Citeste