Caltabos de porc
Ingrediente:
4 kg carne de porc 400 g orez 6 cepe 3 intestine groase de porc foi de dafin sare piper
Mod de preparare:
Carnea de porc se da prin masina de tocat, apoi o asezam intr-un castron mai mare. Peste ea adaugam toate celelalte ingrediente si amestecam bine. Compozitia o vom folosi la umplerea intestinelor, legam cu ata ambele capate ale intestinelor si le punem intr-o oala cu apa sa fiarba. In zeama obtinuta adaugam foi de dafin, piper si sare si lasam la fiert cam o ora. Se servesc calzi, sau reci alaturi de mustar sau salata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Caltabos ardelenesc
Ficatul de porc se pune la fiert, in apa cu putina sare. Intre timp se da carnea de porc si ceapa curatata, prin masina ... (mai mult)
Citeste -
Caltabos de casa
Mai intai, carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca impreuna cu cepele tocate marunt, orezul spalat si ... (mai mult)
Citeste -
Caltabos de vita
Intr-o tigaie se calesc cepele tocate, apoi punem si orezul si condimente, dupa preferinte. Cand am calit suficient, ... (mai mult)
Citeste -
Piftie de porc
Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)
Citeste -
Carnati de porc
Intr-un vas mare, vom pune carnea de porc ce tocmai am dat-o prin masina de tocat. Presaram sarea, piperul cimbrul si ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de porc
Muschiul de porc se feliaza si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se rumenesc feliile in ulei incins, pe ambele ... (mai mult)
Citeste