Mazare cu carnaciori
Ingrediente:
200g carnaciori 850 g mazare 1 ceapa 100 ml sos de rosii boia dulce sare piper
Mod de preparare:
Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se pune in uleiul incins, pentru a o cali. Mazarea se pune si ea peste ceapa, se adauga carnaciorii taiati rondele, sosul de rosii si un pahar de apa. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se fierbe pana cand sosul incepe sa se ingroase. La final, se poate adauga si verdeata, dupa gust.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Carnaciori in aluat
Carnaciorii in aluat se prepara portionand carnatii in bucati mai mici, apoi intindem un strat de foi de placinta si il ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu carnaciori
Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-au facut, se scurg de apa fierbinte si se dau sub un jet de apa rece. ... (mai mult)
Citeste -
Carnaciori in foietaj
Carnaciorii se taie in bucati de lungimi egale, aproximativ 5-6 cm, castravetii se taie in felii, iar ceapa se taie ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu mazare
Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de mazare
Intr-o cratita cu untdelemnul bine infierbantat se pun boabele mazare si rosiile curatate de pielita si seminte si ... (mai mult)
Citeste -
Sote de mazare
Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Mazarea se ... (mai mult)
Citeste