Paste cu carnaciori
Ingrediente:
500 g paste 150 ml pasta de tomate 5 carnaciori 1 ceapa sare piper
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-au facut, se scurg de apa fierbinte si se dau sub un jet de apa rece. Separat, tocam ceapa felii si se caleste in tigaie, adaugam sare si piper, iar cand a devenit transparenta, adaugam si carnaciorii taiati in felii. Se pune si pasta de tomate si se fierbe pana cand sosul se ingroasa. Peste sos adaugam si pastele si amestecam bine. Se presara verdeata deasupra si se serveste imediat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Carnaciori in aluat
Carnaciorii in aluat se prepara portionand carnatii in bucati mai mici, apoi intindem un strat de foi de placinta si il ... (mai mult)
Citeste -
Mazare cu carnaciori
Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se pune in uleiul incins, pentru a o cali. Mazarea se pune si ea peste ceapa, ... (mai mult)
Citeste -
Carnaciori in foietaj
Carnaciorii se taie in bucati de lungimi egale, aproximativ 5-6 cm, castravetii se taie in felii, iar ceapa se taie ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu fasole
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se pun intr-un alt vas. Ceapa se toaca marunt si se calesc in ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu parmezan
Pastele se pun la fiert, in apa cu putina sare. Dupa 8 minute, se scurg din apa fierbinte, se dau sub jet de apa rece si... (mai mult)
Citeste -
Paste picante
Intr-o oala, punem apa si o lingurita de sare, iar cand incepe sa fiarba, punem pastele la fiert, timp de 10 minute. ... (mai mult)
Citeste