Paste
Ravioli cu ciuperci
Publicata miercuri, 5 august 2015, 11:13Intr-o oala se toarna apa si se pune pe foc, iar cand incepe sa fiarba se pun ravioli tinandu-i in apa fiarta cam 10 minute. Cand au fiert, se scot si se scurg bine de apa, apoi se pun intr-un vas ... (mai mult)
CitestePaste cu vogole
Publicata joi, 9 iulie 2015, 13:24Mai intai se pun pastele la fiert, in apa fierbinte cu un strop de sare. Separat se calesc impreuna, intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline ardeiul si usturoiul tocate marunt. Cand incep sa se ... (mai mult)
CitesteNoodles cu creveti si legume
Publicata miercuri, 29 aprilie 2015, 11:16Intr-o oala se pun noodles la fiert, pentru aproximativ 3 minute, din momentul in care fierbe apa. Separat, intr-o cratita se incing cam 2 linguri de ulei in care se calesc pe rand ceapa taiata ... (mai mult)
CitesteSpaghete cu ansoa
Publicata luni, 27 aprilie 2015, 13:00Intr-o tigaie se incing 2 linguri de ulei, in care se caleste usturoiul taiat marunt, peste usturoi sa presara boiaua, frunze de busuioc, dar si fileurile de ansoa. Se pun si maslinele, iar la final ... (mai mult)
CitestePaste cu carne de vita
Publicata luni, 23 martie 2015, 11:12Pentru inceput se pune apa la fiert si se pregatesc ingredinetele pentru sos. Astfel, cepele se toaca marunt, iar usturoiul se piseaza, apoi, intr-o tigaie se toarna aproximativ 2 linguri de ulei de ... (mai mult)
CitesteSpaghete cu carne de porc
Publicata luni, 23 martie 2015, 11:10Se pun spagetele la fiert, in apa clocotita, timp de 10 minute, apoi se scoat din apa, se dau la jet de apa rece si se pun intr-un vas incapator. Separat se taie carnea de porc in bucati mici si se ... (mai mult)
CitestePaste cu pesmet
Publicata marti, 16 decembrie 2014, 15:09Mai intai se pun pennele la fiert in apa fiarta cu putina sare. Separat se rade branza si se amesteca impreuna cu zaharul. Intr-o tigaie se topeste untul si se adauga pesmetul pentru a-l rumeni, iar ... (mai mult)
CitestePaste cu prosciutto
Publicata sambata, 8 noiembrie 2014, 09:05Ceapa, posciutto, mazarea si ciupercile se taie in felii subtiri, apoi se pun la calit, intr-o tigaie, in care s-a incins uleiul de masline. Cand s-au innabusit suficient, peste ele se toarna vinul si... (mai mult)
CitestePaste cu parmezan
Publicata sambata, 8 noiembrie 2014, 09:00Pastele se pun la fiert, in apa cu putina sare. Dupa 8 minute, se scurg din apa fierbinte, se dau sub jet de apa rece si se aseaza intr-un vas. Separat, intr-o tigaie se topeste untul, peste el se ... (mai mult)
CitesteSpaghete cu carne tocata
Publicata luni, 27 octombrie 2014, 10:50Mai intai se pune o oala cu apa si un praf de sare, pe foc, iar cand este numai buna, se pun pastele si se fierb. Ceapa se curata si se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoare. Acestea, se vor ... (mai mult)
CitesteTagliatelle cu ton
Publicata luni, 27 octombrie 2014, 10:45Mai intai se pune apa cu putin sare, la fiert, iar cand incepe sa fiarba, se pun tagliatellele si se tin timp de 10 minute. Intre timp se curata ceapa si se taie in rondele subtiri, la fel si ... (mai mult)
CitesteTortellini cu branza
Publicata luni, 27 octombrie 2014, 10:40Mai intai se umple o oala cu apa si se pune la fiert, cu un praf de sare. Cand apa ajunge sa fiarba, se pun tortellini si se gatesc pentru 8 minute, apoi se scurg de apa si se pun intr-un vas. Separat... (mai mult)
CitesteNoodles cu pui
Publicata marti, 12 august 2014, 11:41Intr-un vas cu apa clocotita, se pun taiteii si se tin in jur de 4 minute, apoi se scot si se scurg bine de apa. Separat, se taie pieptul de pui in cubulete, peste el se adauga sosul de soia, apoi se ... (mai mult)
CitestePaste cu broccoli
Publicata vineri, 25 iulie 2014, 10:04Pastele se pun la fiert, in apa cu putina sare, timp de 10 minute. Separat, intr-o alta oala, se oparesc buchetelele de broccoli, timp de 3-4 minute, apoi se scurg bine de apa. Untul se topeste intr-o... (mai mult)
CitestePaste cu dovlecei
Publicata vineri, 27 iunie 2014, 10:53Pastele se pun la fiert, in apa cu putina sare. Cat timp fierb acestea, dovleceii se spala bine si se dau pe lung, pe razatoare, formand astfel fasii lungi si subtiri de dovlecel. Intr-o tigaie se pun... (mai mult)
Citeste