Paste
Paste cu rosii cherry
Publicata marti, 9 aprilie 2013, 08:22Se pun la fiert pastele. Intr-o tigaie, se pune la rumenit ceapa taiata marunt cu putin ulei de masline, timp de 3 minute. Se adauga ciupercile si se lasa inca 2 minute pe foc. Apoi, se pun si rosiile... (mai mult)
CitestePaste cu ton
Publicata luni, 25 martie 2013, 13:19Se pune apa cu sare la fiert. Cand clocoteste, se adauga pastele si se lasa 12-15 minute. Intre timp, se taie ceapa si se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Ceapa rumenita se pune intr-un ... (mai mult)
CitesteSpaghete cu ton
Publicata luni, 25 martie 2013, 11:00Se fierb spaghetele in apa cu sare timp de 10 minute. Intre timp, se taie maslinele, ceapa, usturoiul si patrunjelul. Intr-o tigaie se pun cateva linguri de ulei de masline, se adauga ceapa si se ... (mai mult)
CitesteTagliatelle cu somon
Publicata duminica, 24 martie 2013, 16:36Intr-o cratita cu apa sarata se fierb pastele timp de 15 minute. Cand sunt gata se scurg de apa si se adauga somonul afumat, sare, piper, o lingura de ulei si smantana. Se amesteca bine si se servesc ... (mai mult)
CitestePaste cu somon
Publicata duminica, 24 martie 2013, 15:38Se toaca marunt ceapa si se pune intr-o tigaie cu putin ulei. Cand capata o culoare aurie, se adauga somonul taiat cubulete si se amesteca. Intr-o oala cu apa sarata se fierb pastele timp de 12 ... (mai mult)
CitesteSpaghete cu fructe de mare
Publicata sambata, 23 martie 2013, 12:33Se spala si se curata crevetii, iar calamarul se se curata si se taie. Intr-o tigaie mare, puneti 3 linguri de ulei de masline impreuna cu usturoiul tocat si gatiti la foc mic. Adaugati crevetii si ... (mai mult)
CitestePaste cu fructe de mare
Publicata sambata, 23 martie 2013, 12:23Mai intai de toate, se fierb pastele in apa cu sare. In timp ce se fierb, se curata midiile si se pun intr-o tigaie cu vin alb, se pune capacul si se asteapta sa se deschida. Odata deschise, se scot ... (mai mult)
CitesteSpaghete cu homar
Publicata sambata, 23 martie 2013, 12:08Scufundati homarul in apa fiarba si lasati-l timp de 4 minute. Apoi, bagati-l sub un jet de apa rece! Incercati sa-i taiati bratele si capul pe jumatate si scoateti carnea. Intr-o tigaie, adaugati ... (mai mult)
CitestePaste cu midii
Publicata marti, 19 martie 2013, 10:04Se curata midiile si se lasa sa se deschida intr-o oala cu abur. Dupa aceea, se scot din cochilii si se filtreaza supa rezultata. Intr-o alta cratita se pun la fiert spaghetele in apa cu sare. Intre ... (mai mult)
CitestePaste cu creveti
Publicata marti, 19 martie 2013, 09:07Intr-un castron, se stoarce usturoiul si se amesteca cu sucul si coaja de la o lamaie, ulei de masline, piper si un varf de cutit sare. Se curata si se spala crevetii si se pun la fiert, acoperiti, ... (mai mult)
CitestePaste cu scoici congelate
Publicata duminica, 17 martie 2013, 15:29Se taie ceapa, se prajeste intr-o tigaie cu ulei de masline si un varf de cutit de sare. Intr-o cratita punem scocile cu un pahar de vin si le lasam la foc mic pana se deschid. Cand ceapa incepe sa se... (mai mult)
CitesteMacaroane cu ciuperci
Publicata joi, 21 februarie 2013, 16:39Ceapa tocata se caleste in ulei, se adauga ciupercile taiate felii si se inabusa pana sunt bune de mancat. Peste ele se pun bulionul, piperul, sarea, macaroanele fierte, putina apa si se mai fierb ... (mai mult)
CitesteSpaghete milaneze
Publicata miercuri, 20 februarie 2013, 10:49Ciupercile proaspete se spala, se fierb si se taie lame. Daca sunt conservate, se scurg si se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Sunca presata se taie a la julienne, iar cascavalul se rade. ... (mai mult)
CitestePaste carbonara
Publicata marti, 19 februarie 2013, 19:12Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si putin ulei, timp de 8-10 minute, apoi se trec prin jet de apa rece si se scurg. Ceapa se toaca foarte marunt, iar usturoiul se piseaza. Baconul se taie ... (mai mult)
CitesteMacaroane cu sos
Publicata marti, 19 februarie 2013, 18:59Cascavalul se rade. Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei. Cand sunt fierte, se trec prin jet de apa rece si se lasa se scurga. Se aseaza intr-un vas cu ulei fierbinte, se ... (mai mult)
Citeste




















