Macaroane cu sos

Foto - Macaroane cu sos
Complexitate: usor Timp de preparare: 20 minute
5.00 5 3 voturi / pareri

Ingrediente:

700g macaroane 250g cascaval 400g sos de rosii 150ml ulei sare

Mod de preparare:

Cascavalul se rade. Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei. Cand sunt fierte, se trec prin jet de apa rece si se lasa se scurga. Se aseaza intr-un vas cu ulei fierbinte, se amesteca cu sosul de rosii si se presara cascavalul deasupra. Se serveste cald.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Macaroane cu nuca

    Macaroane cu nuca

    Se pun macaroane la fiert, timp de 12-15 minute, in apa cu sare. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga branza si ... (mai mult)

    Citeste
  • Budinca de macaroane

    Budinca de macaroane

    Se fierb macaroanele. Cand sunt gata, se scurg de apa si se lasa la racit. Intre timp, se pune ceapa la calit cu putin ... (mai mult)

    Citeste
  • Macaroane cu branza si stafide

    Macaroane cu branza si stafide

    Macaroanele se fierb in apa, timp de 10 minute. Cand sunt fierte, se scurg si se clatesc cu apa rece, apoi se aseaza ... (mai mult)

    Citeste
  • Macaroane cu ciuperci

    Macaroane cu ciuperci

    Ceapa tocata se caleste in ulei, se adauga ciupercile taiate felii si se inabusa pana sunt bune de mancat. Peste ele se ... (mai mult)

    Citeste
  • Macaroane cu branza la cuptor

    Macaroane cu branza la cuptor

    Branza telemea se rade. Macaroanele se fierb in 3 litri de apa clocotita cu sare si putin ulei. Dupa ce se fierb, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Macaroane cu pesmet

    Macaroane cu pesmet

    Intr-o tigaie se calesc pesmetul impreuna cu zaharul, amestecandu-se mereu, pentru ca zaharul sa nu se arda. Dupa 5 ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))