Macaroane cu branza si stafide

cumparamisim.ro
Foto - Macaroane cu branza si stafide
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

500 g macaroane 500 g de branza dulce 6 oua 200 g zahar 600 ml lapte 100 g smantana 100 g stafide esenta vanilie esenta rom unt sare zahar pudra

Mod de preparare:

Macaroanele se fierb in apa, timp de 10 minute. Cand sunt fierte, se scurg si se clatesc cu apa rece, apoi se aseaza int-un vas. Preparam compozitia din branza, pe care o amestecam cu smantana, zaharul, laptele, 4 oua, stafidele si esentele. Compozitia realizata se pune peste macaroane si se amesteca bine. Apoi, intr-o tava asezam amestecul de paste cu braza, batem celelalte 3 oua cu putin zahar si turnam deasupra. Budinca se da la cuptor pana cand capata o crusta aurie deasupra. Cand e gata, se scoate din cuptor, se pudreaza cu zahar vanilat si se serveste.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Macaroane cu nuca

    Macaroane cu nuca

    Se pun macaroane la fiert, timp de 12-15 minute, in apa cu sare. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga branza si ... (mai mult)

    Citeste
  • Macaroane cu branza la cuptor

    Macaroane cu branza la cuptor

    Branza telemea se rade. Macaroanele se fierb in 3 litri de apa clocotita cu sare si putin ulei. Dupa ce se fierb, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Budinca de macaroane

    Budinca de macaroane

    Se fierb macaroanele. Cand sunt gata, se scurg de apa si se lasa la racit. Intre timp, se pune ceapa la calit cu putin ... (mai mult)

    Citeste
  • Macaroane cu ciuperci

    Macaroane cu ciuperci

    Ceapa tocata se caleste in ulei, se adauga ciupercile taiate felii si se inabusa pana sunt bune de mancat. Peste ele se ... (mai mult)

    Citeste
  • Budinca de paine

    Budinca de paine

    Franzela se feliaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Fiecare felie de paine se va inmuia in amestecul din oua ... (mai mult)

    Citeste
  • Macaroane cu carne de pui

    Macaroane cu carne de pui

    Macaroanele se fierb in apa cu putina sare si un strop de ulei. Cat timp pastele stau la fiert, se toaca pieptul de pui ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))