Macaroane cu nuca
Ingrediente:
500 g macaroane 250 ml smantana 200 g nuci 40 g branza 2 linguri unt 4 linguri parmezan sare
Mod de preparare:
Se pun macaroane la fiert, timp de 12-15 minute, in apa cu sare. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga branza si nucile tocate. Apoi, se toarna smantana si se amesteca. Cand sunt gata macaroanele, se pun in farfurie si se adauga peste sosul obtinut si parmezan.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Budinca de macaroane
Se fierb macaroanele. Cand sunt gata, se scurg de apa si se lasa la racit. Intre timp, se pune ceapa la calit cu putin ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu sos
Cascavalul se rade. Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei. Cand sunt fierte, se trec prin jet de ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu branza si stafide
Macaroanele se fierb in apa, timp de 10 minute. Cand sunt fierte, se scurg si se clatesc cu apa rece, apoi se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu ciuperci
Ceapa tocata se caleste in ulei, se adauga ciupercile taiate felii si se inabusa pana sunt bune de mancat. Peste ele se ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu branza la cuptor
Branza telemea se rade. Macaroanele se fierb in 3 litri de apa clocotita cu sare si putin ulei. Dupa ce se fierb, se ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu pesmet
Intr-o tigaie se calesc pesmetul impreuna cu zaharul, amestecandu-se mereu, pentru ca zaharul sa nu se arda. Dupa 5 ... (mai mult)
Citeste







