Macaroane cu ciuperci
Ingrediente:
500 g macaroane 500 g ciuperci 50 g unt 1 ceapa 1 lingura bulion 100 g cascaval sau branza patrunjel 2 linguri ulei sare piper
Mod de preparare:
Ceapa tocata se caleste in ulei, se adauga ciupercile taiate felii si se inabusa pana sunt bune de mancat. Peste ele se pun bulionul, piperul, sarea, macaroanele fierte, putina apa si se mai fierb cateva minute. Se rastoarna pe un platou iar deasupra se pune cascaval ras sau branza si patrunjel tocat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Macaroane cu nuca
Se pun macaroane la fiert, timp de 12-15 minute, in apa cu sare. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga branza si ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de macaroane
Se fierb macaroanele. Cand sunt gata, se scurg de apa si se lasa la racit. Intre timp, se pune ceapa la calit cu putin ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu sos
Cascavalul se rade. Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei. Cand sunt fierte, se trec prin jet de ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu branza si stafide
Macaroanele se fierb in apa, timp de 10 minute. Cand sunt fierte, se scurg si se clatesc cu apa rece, apoi se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu branza la cuptor
Branza telemea se rade. Macaroanele se fierb in 3 litri de apa clocotita cu sare si putin ulei. Dupa ce se fierb, se ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu pesmet
Intr-o tigaie se calesc pesmetul impreuna cu zaharul, amestecandu-se mereu, pentru ca zaharul sa nu se arda. Dupa 5 ... (mai mult)
Citeste







