Macaroane cu branza la cuptor
Ingrediente:
600g macaroane 500g branza telemea de oi 100ml ulei sare
Mod de preparare:
Branza telemea se rade. Macaroanele se fierb in 3 litri de apa clocotita cu sare si putin ulei. Dupa ce se fierb, se strecoara si se trec prin jet de apa rece. Se scurg si se aseaza intr-un vas cu ulei infierbantat, se amesteca cu branza telemea si se introduc la cuptor timp de 10 minute. Macaroanele se servesc calde.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Macaroane cu nuca
Se pun macaroane la fiert, timp de 12-15 minute, in apa cu sare. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga branza si ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu branza si stafide
Macaroanele se fierb in apa, timp de 10 minute. Cand sunt fierte, se scurg si se clatesc cu apa rece, apoi se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de macaroane
Se fierb macaroanele. Cand sunt gata, se scurg de apa si se lasa la racit. Intre timp, se pune ceapa la calit cu putin ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu ciuperci
Ceapa tocata se caleste in ulei, se adauga ciupercile taiate felii si se inabusa pana sunt bune de mancat. Peste ele se ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu carne de pui
Macaroanele se fierb in apa cu putina sare si un strop de ulei. Cat timp pastele stau la fiert, se toaca pieptul de pui ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu sos
Cascavalul se rade. Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei. Cand sunt fierte, se trec prin jet de ... (mai mult)
Citeste







