Budinca de macaroane
Ingrediente:
250 g macaroane 200 g sunca 250 g branza 1 ceapa 1 ardei verde 8 rosii 4 oua 1 iaurt 1 ceasca smantana apa ulei de masline sare patrunjel
Mod de preparare:
Se fierb macaroanele. Cand sunt gata, se scurg de apa si se lasa la racit. Intre timp, se pune ceapa la calit cu putin ulei de masline si se condimenteaza. Adaugati rosiile tocate si sunca cu ardeiul, tocate cubulete.. Acestea se gatesc pana cand se rumenesc bine. Apoi, se amesteca cu macaroanele. Se pune un strat de macaroane in tava, apoi se adauga un strat de branza si se repeta operatiunea pana terminati cu un strat de paste. Intr-un castron, se bat ouale si se amesteca cu iaurtul si smantana. Se toarna peste macaroane si se baga la cuptorul incins la 180 de grade, timp de 25-30 de minute. Se presara patrunjel pe deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Macaroane cu branza si stafide
Macaroanele se fierb in apa, timp de 10 minute. Cand sunt fierte, se scurg si se clatesc cu apa rece, apoi se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu nuca
Se pun macaroane la fiert, timp de 12-15 minute, in apa cu sare. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga branza si ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu budinca
Piscoturile se aseaza pe un platou si se insiropeaza cu rom dizolvat in 100 ml de apa. Peste ele se intinde jumatate din... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu sos
Cascavalul se rade. Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei. Cand sunt fierte, se trec prin jet de ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu ciuperci
Ceapa tocata se caleste in ulei, se adauga ciupercile taiate felii si se inabusa pana sunt bune de mancat. Peste ele se ... (mai mult)
Citeste -
Macaroane cu branza la cuptor
Branza telemea se rade. Macaroanele se fierb in 3 litri de apa clocotita cu sare si putin ulei. Dupa ce se fierb, se ... (mai mult)
Citeste







