Paste
Paste cu peste afumat
Publicata luni, 11 februarie 2013, 10:55Laptele se pune impreuna cu usturoiul presat, sa fiarba pe foc mic 5 minute. Se strecoara si se lasa sa se raceasca.Pastele se fierb in apa clocotita cu sare si o lingura de ulei, 15 minute sau cat ... (mai mult)
CitesteTagliatelle cu ciuperci
Publicata sambata, 2 februarie 2013, 17:24Ciupercile se curata, se spala bine, apoi se taie felii. Usturoiul se zdrobeste. Ardeiul rosu si patrunjelul se toaca. Ciupercile se scurg si se pun pe foc, la calit, intr-o cratita cu ulei si usturoi... (mai mult)
CitesteSpaghete cu scoici
Publicata sambata, 2 februarie 2013, 17:11Scoicile se spala cu multa apa, apoi se lasa circa o ora in apa cu sare, pentru a elimina nisipul. Usturoiul se zdrobeste, iar patrunjelul se toaca marunt. Ardeiul iute se curata de seminte si se taie... (mai mult)
CitesteSpaghete cu rosii si masline
Publicata sambata, 2 februarie 2013, 17:02Rosiile se decojesc, se scot semintele si se toaca. Usturoiul se zdrobeste. Busuiocul se toaca marunt. Maslinele se taie rondele. Se caleste usturoiul in ulei, apoi se adauga rosiile, maslinele, ... (mai mult)
CitesteSpaghete cu branza
Publicata sambata, 2 februarie 2013, 16:50Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei, timp de 10 minute, se trec prin jet de apa rece si se scurg bine. Branza se sfarama. Branza este amestecata cu 100g de unt topit si dupa cu ... (mai mult)
CitesteSpaghete carbonara
Publicata sambata, 2 februarie 2013, 15:20Kaizerul se taie in bucati mici. Branza si parmezanul se rad. Usturoiul se toaca marunt. Kaizerul se prajeste in ulei, impreuna cu usturoiul. Ouale se bat intr-un castron adaugand branza rasa, sare si... (mai mult)
CitesteMacaroane cu branza la cuptor
Publicata marti, 11 decembrie 2012, 17:21Branza telemea se rade. Macaroanele se fierb in 3 litri de apa clocotita cu sare si putin ulei. Dupa ce se fierb, se strecoara si se trec prin jet de apa rece. Se scurg si se aseaza intr-un vas cu ... (mai mult)
CitestePaste cu branza la cuptor
Publicata marti, 11 decembrie 2012, 14:53Pastele se fierb in apa clocotita, cu sare si o lingura de ulei, se clatesc cu apa rece si se lasa deoparte. Rosiile se decojesc si se taie cuculete mici. Se taie cubulete 200 g de telemea. Se ... (mai mult)
Citeste













