Paste
Pappardelle cu somon
Publicata marti, 18 februarie 2014, 12:32Pentru inceput punem intr-un vas apa si un praf de sare si asezam vasul pe foc. Cand apa a inceput sa fiarba, adaugam pastele si le fierbem timp de 7 minute, apoi le scurgem, le dam sub jet de apa ... (mai mult)
CitestePaste Fettuccine
Publicata vineri, 20 decembrie 2013, 11:33Pastele se fierb in apa cu sare timp de 7 minute. Usturoiul se toaca marunt si se caleste in ulei incins. Peste el se adauga baconul taiat felii subtiri si ceapa tocata. Se rumenesc impreuna, apoi se ... (mai mult)
CitesteSpaghete cu creveti
Publicata marti, 17 decembrie 2013, 10:36Fierbem spaghetele in apa cu sare timp de 8 minute. Cand sunt gata, se scurg din apa si se dau prin jet de apa rece. Intr-o tigaie, incingem uleiul si calim usturoiul tocat marunt, peste el punem ... (mai mult)
CitestePaste cu fasole
Publicata sambata, 14 decembrie 2013, 10:34Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se pun intr-un alt vas. Ceapa se toaca marunt si se calesc in ulei, impreuna cu usturoiul, ulei si sare. Peste ceapa punem fasolea si mai gatim... (mai mult)
CitestePaste picante
Publicata sambata, 14 decembrie 2013, 10:30Intr-o oala, punem apa si o lingurita de sare, iar cand incepe sa fiarba, punem pastele la fiert, timp de 10 minute. Cand s-au facut, se scurg de apa si se pun intr-un vas. Folosim un castron, in care... (mai mult)
CitesteSpaghete cu dovleac
Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:08Spaghetele se pun la fiert, in apa cu putina sare, apoi se scurg si se dau la apa rece. Miezul de dovleac se aseaza intr-un bol, se paseaza cu ajutorul unui blender, iar peste el se adauga smantana, ... (mai mult)
CitestePaste cu carne de porc
Publicata miercuri, 11 decembrie 2013, 12:05Pastele le fierbem in apa cu sare, apoi le scurgem de apa si le lasam intr-un vas mai mare. Legumele se curata si se spala bine, apoi le calim pe rand, mai intai ceapa, apoi adaugam morcovul, ardeiul ... (mai mult)
CitestePaste cu piept de pui
Publicata miercuri, 11 decembrie 2013, 12:00Intr-o oala punem cam 2 litri de apa si o lingura de sare, iar cand incepe sa fiarba, punem pastele. Le vom lasa la fiert in jur de 10 minute, apoi le scurgem de apa si le asezam intr-un alt vas mai ... (mai mult)
CitesteSpaghete cu bacon
Publicata miercuri, 11 decembrie 2013, 11:55Mai intai punem spaghetele la fiert, in apa cu sare si le gatim timp de 10 minute. Separat, incingem ulei intr-o tigaie, in care calim baconul taiat in fasii subtiri, iar cand s-au rumenit, le dam de ... (mai mult)
CitestePaste cu ricotta
Publicata joi, 5 decembrie 2013, 11:02Pastele le punem la fiert, in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scurg si se dau in apa rece, pentru a elimina surplusul de amidon. Branza se pune intr-un bol in care am mai adaugat si ... (mai mult)
CitestePaste cu legume
Publicata luni, 25 noiembrie 2013, 15:28Pastele se pun la fiert, in apa, iar cand sunt gata, se scurg si se dau sub un jet de apa rece. Se curata legumele si se spala, apoi se decojesc si se taie in felii subtiri. Mazarea se fierbe in apa ... (mai mult)
CitestePenne quatro formaggi
Publicata sambata, 23 noiembrie 2013, 13:15Pennele se pun la fiert, timp de 15 minute. Separat folosim o tigaie in care topim untul. In untul topit amestecam branzeturile si smanatana. Fierbem sosul la foc mic, pana cand incepe sa se ingroase,... (mai mult)
CitestePenne cu sos alb
Publicata sambata, 23 noiembrie 2013, 13:10Punem la fiert pennele in apa cu sare, timp de 10 minute. In acest timp preparam sosul calind usturoiul tocat marunt, in uleiul de masline. Peste el turnam smantana, cascavalul ras si branza feta ... (mai mult)
CitestePaste cu carnaciori
Publicata marti, 19 noiembrie 2013, 13:45Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-au facut, se scurg de apa fierbinte si se dau sub un jet de apa rece. Separat, tocam ceapa felii si se caleste in tigaie, adaugam sare si piper, iar cand... (mai mult)
CitestePaste cu carne tocata
Publicata luni, 18 noiembrie 2013, 13:45Punem pstele la fiert, in apa cu putina sare. Intre timp preparam carnea tocata, pe care o calim in ulei, tocam cateii de usturoi, marunt si ii adaugam peste carne amestecand mereu, pana cand incepe ... (mai mult)
Citeste




















