Paste cu legume
Ingrediente:
400 g paste 2 dovlecei 2 cepe 200 g mazare boabe 5 rosii 1 morcov ulei de masline sare piper
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert, in apa, iar cand sunt gata, se scurg si se dau sub un jet de apa rece. Se curata legumele si se spala, apoi se decojesc si se taie in felii subtiri. Mazarea se fierbe in apa cu sare, apoi se scurge bine. Ceapa tiata se caleste in uleiul de masline, iar cand devine transparenta, se adauga celelalte legume, se condimenteaza dupa gust si se calesc impreuna. Peste ele se toarna un pahar de apa si rosiile taiate in cuburi si se mai lasa la fiert, pana cand scade apa. Cand legumele sunt gata, se amesteca impreuna cu pastele, se poate adauga inca putin piper si se servesc fierbinti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Paste cu zucchini
Se pune apa la fiert, apoi se adauga pastele cu o lingurita de sare si se lasa sa fiarba timp de 12-15 minute. Intre ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu carne de porc
Pastele le fierbem in apa cu sare, apoi le scurgem de apa si le lasam intr-un vas mai mare. Legumele se curata si se ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu fasole
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se pun intr-un alt vas. Ceapa se toaca marunt si se calesc in ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu parmezan
Pastele se pun la fiert, in apa cu putina sare. Dupa 8 minute, se scurg din apa fierbinte, se dau sub jet de apa rece si... (mai mult)
Citeste -
Paste picante
Intr-o oala, punem apa si o lingurita de sare, iar cand incepe sa fiarba, punem pastele la fiert, timp de 10 minute. ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu nuca
Se fierb pastele in apa cu ulei, pentru 10 minute. Se pun apoi intr-o strecuratoare si se lasa la scurs dupa ce au fost ... (mai mult)
Citeste







