Paste cu fasole
Ingrediente:
350 g paste 1 ceapa 400 g fasole fiarta 1 catel de usturoi 50 ml ulei patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se pun intr-un alt vas. Ceapa se toaca marunt si se calesc in ulei, impreuna cu usturoiul, ulei si sare. Peste ceapa punem fasolea si mai gatim pe foc inca 5 minute. La final punem si patrunjelul verde si turnam sosul peste paste. Amestecam bine si servim calde.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de fasole boabe
Se lasa peste noapte timp de 12 ore boabele de fasole in apa sarata si apoi se pun la fiert timp de 10 minute in oala ... (mai mult)
Citeste -
Fasole scazuta
Fasolea se va spala bine si se va lasa la inmuiat cu o zi inainte. A doua zi, cand vom incepe sa gatim, punem fasolea ... (mai mult)
Citeste -
Fasole verde sote
Daca se foloseste fasole verde conservata, se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Icre de fasole
Fasolea se alege, se spala si se pune la fiert, cam 90 minute. Odata cu fasolea se adauga si pastarnacul curatat si se ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fasole verde
Mai intai se spala fasolea si ii se indeparteaza extremitatile, se rupe in bucati mai mari si se pune la fiert, in apa ... (mai mult)
Citeste -
Tort de fasole
Fasolea se fierbe bine, apoi se scurge de apa si se paseaza. Piureul de fasole se amesteca impreuna cu galbenusurile ... (mai mult)
Citeste