Penne quatro formaggi
Ingrediente:
200 g penne 150 g branza de burduf 150 g branza cu mucegai 100 g cascaval 100 mozarella 50 ml smantana 20 g de unt sare piper
Mod de preparare:
Pennele se pun la fiert, timp de 15 minute. Separat folosim o tigaie in care topim untul. In untul topit amestecam branzeturile si smanatana. Fierbem sosul la foc mic, pana cand incepe sa se ingroase, condimentam cu piper si sare si lasam inca 10 minute. Cand s-au fiert pennele, le scurgem de apa si le asezam intr-un vas incapator, adaugam sosul si amestecam bine. Se servesc imediat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Penne cu sos alb
Punem la fiert pennele in apa cu sare, timp de 10 minute. In acest timp preparam sosul calind usturoiul tocat marunt, in... (mai mult)
Citeste -
Penne siciliene
Se spala si se taie pieptul de pui in bucati mici. Apoi, se spala ciupercile si se taie marunt. Se pun pennele la fiert ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu pesmet
Mai intai se pun pennele la fiert in apa fiarta cu putina sare. Separat se rade branza si se amesteca impreuna cu ... (mai mult)
Citeste -
Pizza Quatro Stagioni
Aluatul se imparte in 10 portii. Ciupercile se scurg, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Salamul se curata de... (mai mult)
Citeste







