Penne siciliene
Ingrediente:
600 g penne 200 g piept de pui 200 g bacon 200 g ciuperci 200 g sos de rosii 200 ml smantana 5 linguri ulei parmezan sare piper
Mod de preparare:
Se spala si se taie pieptul de pui in bucati mici. Apoi, se spala ciupercile si se taie marunt. Se pun pennele la fiert in apa cu sare timp de 15 minute. Intr-o tigaie cu putin ulei incins, se pun bucatile de piept de pui. Cand sunt aproape gata, se adauga baconul feliat impreuna cu ciupercile. Apoi, se adauga sosul de rosii si se amesteca. Cand incep sa fiarba, se adauga pennele. Se amesteca, apoi se toarna smantana, se condimenteaza putin cu sare si piper si se mai lasa pe foc cateva minute. Apoi, se pot servi presarate cu parmezan.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Penne quatro formaggi
Pennele se pun la fiert, timp de 15 minute. Separat folosim o tigaie in care topim untul. In untul topit amestecam ... (mai mult)
Citeste -
Penne cu sos alb
Punem la fiert pennele in apa cu sare, timp de 10 minute. In acest timp preparam sosul calind usturoiul tocat marunt, in... (mai mult)
Citeste -
Paste cu pesmet
Mai intai se pun pennele la fiert in apa fiarta cu putina sare. Separat se rade branza si se amesteca impreuna cu ... (mai mult)
Citeste







