Paste
Paste cu sos pesto
Publicata miercuri, 13 noiembrie 2013, 19:48Busuiocul se spala bine, se rup frunzele de pe tulpina si se scurg bine. Cateii de usturoi se curata si se pun impreuna cu frunzele de busuioc intr-un blender si se paseaza la viteza mica. Peste ele ... (mai mult)
CitesteTagliatelle cu midii
Publicata miercuri, 13 noiembrie 2013, 19:40Midiile se curata, se spala bine si se lasa la scurs, intr-un bol. Intr-o tigaie se toarna vinul, se pune o ceapa tocata marunt, patrunjelul tocat si piperul alb. Se lasa la fiert cam 20 de minute, ... (mai mult)
CitesteFusilli cu ton
Publicata miercuri, 13 noiembrie 2013, 19:29Punem pastele la fiert, in apa cu sare, timp de 10 minute. Separat, pragatim sosul, in care calim usturoiul maruntit in putin ulei de masline. Peste usturoi adaugam si rosiile din bulion, pe care ... (mai mult)
CitesteFarfalle cu somon
Publicata duminica, 10 noiembrie 2013, 09:51Mai intai punem farfallele la fiert in apa cu sare, cam 10 minute. Cand s-au facut, le scurgem bine si le punem intr-un bol. Adaugam si untul peste ele si le amestecam. Ceapa se toaca fin, la fel ... (mai mult)
CitesteRavioli cu sos rosii
Publicata sambata, 26 octombrie 2013, 10:46Pregatim intr-o oala, apa in care vor fierbe ravioli. Pastele vor sta la fiert cam 10 minute. Apoi le scurgem bine de apa si trecem la pregatit sosul. Astfel, calim ceapa in ulei incins, dupa ce am ... (mai mult)
CitesteRavioli cu branza
Publicata sambata, 26 octombrie 2013, 10:33Punem ravili intr-o oala in care fierbe apa cu putina sare. Dupa 10 minute se scot din apa si se dau sub jet de apa rece, apoi se scurg. Se amesteca smantana cu sare, piper si zeama de la o lamaie. ... (mai mult)
CitestePaste cu bacon
Publicata miercuri, 23 octombrie 2013, 10:22Pastele se pun intr-o oala cu apa si sare si se fierb cam 10 minute. In acest timp, preparama sosul. Astfel, calim in ulei baconul felii, se lasa la calit, pana cand incepe sa se rumeneasca. Apoi, se ... (mai mult)
CitesteSpaghete cu usturoi
Publicata luni, 21 octombrie 2013, 11:05Usturoiul se caleste putin, pana cand se inmoaie. Apoi se paseaza bine, se pune zeama de lamaie, mustarul si piper, se amesteca totul, pana devine o pasta fina. Separat, cipercile le taiem in ... (mai mult)
CitesteSpirale cu ciuperci
Publicata joi, 17 octombrie 2013, 09:44Se calesc mai intai ceapa si usturoiul in ulei incins, peste ele se pun ciupercile taiate in cuburi, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa totul sa se gateasca la foc mic. Dupa 5 minute punem ... (mai mult)
CitesteSpirale cu nuca
Publicata joi, 17 octombrie 2013, 09:16Se prepara pastele intr-o oala cu apa fiarta. Se vor fierbe cam 15 minute, dupa care se dau prin jet de apa rece, si se lasa la scurs. Pastele se pun intr-un bol, se va adauga margarina peste ele, ... (mai mult)
CitesteTagliatelle cu creveti
Publicata luni, 14 octombrie 2013, 08:41Se curata ciupercile, se rup cotoarele si se toc in felii subtiri. Crevetii se curata si ei si se dau la calit in ulei incins, impreuna cu usturoiul. Se adauga mai apoi si ciupercile, iar peste ele se... (mai mult)
CitesteMacaroane cu pesmet
Publicata duminica, 13 octombrie 2013, 11:00Intr-o tigaie se calesc pesmetul impreuna cu zaharul, amestecandu-se mereu, pentru ca zaharul sa nu se arda. Dupa 5 minute, amestecul va capata un miros placut si o culoare rumena. Se poate aduga si ... (mai mult)
CitesteMacaroane cu carne de pui
Publicata duminica, 13 octombrie 2013, 10:46Macaroanele se fierb in apa cu putina sare si un strop de ulei. Cat timp pastele stau la fiert, se toaca pieptul de pui in cubulete si se pun intr-o tigaie, la calit. Carnea se condimenteaza cu piper ... (mai mult)
CitestePaste cu nuca
Publicata duminica, 13 octombrie 2013, 10:33Se fierb pastele in apa cu ulei, pentru 10 minute. Se pun apoi intr-o strecuratoare si se lasa la scurs dupa ce au fost trecute prin apa rece. Se prepara apoi nucile, care se meruntesc bine, apoi ... (mai mult)
CitestePaste cu surimi
Publicata duminica, 13 octombrie 2013, 09:24Se pregatesc pastele in apa fierbinte cu sare, iar in timp ce acestea fierb, se pune le incins o tigaie cu 2 linguri de ulei. Se curata si se toaca legumele, apoi, in tigaie se pun mai intai ceapa si ... (mai mult)
Citeste




















