Paste Fettuccine
Ingrediente:
350 g fettuccine 20 ml ulei 500 ml smantana 100 g bacon 5 fire de ceapa verde usturoi sare piper
Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare timp de 7 minute. Usturoiul se toaca marunt si se caleste in ulei incins. Peste el se adauga baconul taiat felii subtiri si ceapa tocata. Se rumenesc impreuna, apoi se adauga smantana, putina apa, sare si piper si se gateste pana cand sosul incepe sa scada. La final, pastele se amesteca impreuna cu sosul de bacon si smantana si se servesc fierbinti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Paste cu fasole
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se pun intr-un alt vas. Ceapa se toaca marunt si se calesc in ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu parmezan
Pastele se pun la fiert, in apa cu putina sare. Dupa 8 minute, se scurg din apa fierbinte, se dau sub jet de apa rece si... (mai mult)
Citeste -
Paste picante
Intr-o oala, punem apa si o lingurita de sare, iar cand incepe sa fiarba, punem pastele la fiert, timp de 10 minute. ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu nuca
Se fierb pastele in apa cu ulei, pentru 10 minute. Se pun apoi intr-o strecuratoare si se lasa la scurs dupa ce au fost ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu carne de porc
Pastele le fierbem in apa cu sare, apoi le scurgem de apa si le lasam intr-un vas mai mare. Legumele se curata si se ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu branza la cuptor
Pastele se fierb in apa clocotita, cu sare si o lingura de ulei, se clatesc cu apa rece si se lasa deoparte. Rosiile se ... (mai mult)
Citeste







