Tagliatelle cu ciuperci
Ingrediente:
600g tagliatelle 600g ciuperci 60g usturoi 100g ardei rosu patrunjel 150ml ulei de masline sare
Mod de preparare:
Ciupercile se curata, se spala bine, apoi se taie felii. Usturoiul se zdrobeste. Ardeiul rosu si patrunjelul se toaca. Ciupercile se scurg si se pun pe foc, la calit, intr-o cratita cu ulei si usturoi zdrobit. Se lasa la fiert, la foc mic, pana se inmoaie si scade zeama pe care au lasat-o; spre final se adauga sarea si ardeiul rosu. Separat, se fierb tagliatelle, se scurg, apoi se adauga ciupercile si se amesteca. Se stropesc cu putin ulei si se presara patrunjel. Se servesc fierbinti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tagliatelle cu creveti
Se curata ciupercile, se rup cotoarele si se toc in felii subtiri. Crevetii se curata si ei si se dau la calit in ulei ... (mai mult)
Citeste -
Tagliatelle cu somon
Intr-o cratita cu apa sarata se fierb pastele timp de 15 minute. Cand sunt gata se scurg de apa si se adauga somonul ... (mai mult)
Citeste -
Tagliatelle cu ton
Mai intai se pune apa cu putin sare, la fiert, iar cand incepe sa fiarba, se pun tagliatellele si se tin timp de 10 ... (mai mult)
Citeste -
Tagliatelle cu midii
Midiile se curata, se spala bine si se lasa la scurs, intr-un bol. Intr-o tigaie se toarna vinul, se pune o ceapa tocata... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste