Tagliatelle cu ton
Ingrediente:
200 g ton 350 g tagliatelle 40 ml ulei de masline 80 g suc de rosii 50 g masline 1 ceapa patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Mai intai se pune apa cu putin sare, la fiert, iar cand incepe sa fiarba, se pun tagliatellele si se tin timp de 10 minute. Intre timp se curata ceapa si se taie in rondele subtiri, la fel si maslinele, apoi se pun impreuna la calit in 4 linguri de ulei de masline, incins. Tonul se scurge bine de sucul in care a stat si se adauga peste ceapa si maslinele calite, se pune sucul de rosii, dar si patrunjelul tocat, apoi se asezoneaza cu sare si piper si se mai tin pe foc cam 5 minute. La final, se pun tagliatellele scurse din apa in care au fiert, se amesteca impreuna cu sosul si se servesc.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tagliatelle cu creveti
Se curata ciupercile, se rup cotoarele si se toc in felii subtiri. Crevetii se curata si ei si se dau la calit in ulei ... (mai mult)
Citeste -
Tagliatelle cu ciuperci
Ciupercile se curata, se spala bine, apoi se taie felii. Usturoiul se zdrobeste. Ardeiul rosu si patrunjelul se toaca. ... (mai mult)
Citeste -
Tagliatelle cu somon
Intr-o cratita cu apa sarata se fierb pastele timp de 15 minute. Cand sunt gata se scurg de apa si se adauga somonul ... (mai mult)
Citeste -
Tagliatelle cu midii
Midiile se curata, se spala bine si se lasa la scurs, intr-un bol. Intr-o tigaie se toarna vinul, se pune o ceapa tocata... (mai mult)
Citeste







