Paste cu ton
Ingrediente:
200 g paste 300 g sos de rosii 1 cutie de ton o jumatate de ceapa masline un catel de usturoi sare
Mod de preparare:
Se pune apa cu sare la fiert. Cand clocoteste, se adauga pastele si se lasa 12-15 minute. Intre timp, se taie ceapa si se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Ceapa rumenita se pune intr-un castron! In aceasi tigaie, se pune sosul de rosii, maslinele, usturoiul si putina sare. Dupa ce s-au imbinat aromele putin, se pune si ceapa rumenita. Se scurg pastele si se rastoarna intr-o farfurie! In sosul obtinut se adauga tonul, se amesteca bine si se pune deasupra pastelor, fara a amesteca! Se servesc calde!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Paste cu fasole
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se pun intr-un alt vas. Ceapa se toaca marunt si se calesc in ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu parmezan
Pastele se pun la fiert, in apa cu putina sare. Dupa 8 minute, se scurg din apa fierbinte, se dau sub jet de apa rece si... (mai mult)
Citeste -
Paste picante
Intr-o oala, punem apa si o lingurita de sare, iar cand incepe sa fiarba, punem pastele la fiert, timp de 10 minute. ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu nuca
Se fierb pastele in apa cu ulei, pentru 10 minute. Se pun apoi intr-o strecuratoare si se lasa la scurs dupa ce au fost ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu carne de porc
Pastele le fierbem in apa cu sare, apoi le scurgem de apa si le lasam intr-un vas mai mare. Legumele se curata si se ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu branza la cuptor
Pastele se fierb in apa clocotita, cu sare si o lingura de ulei, se clatesc cu apa rece si se lasa deoparte. Rosiile se ... (mai mult)
Citeste







