Ravioli cu ciuperci
Ingrediente:
600 g ravioli cu branza 100 g parmezan 80 g unt 80 ml lapte 400 g ciuperci 30 ml ulei patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Intr-o oala se toarna apa si se pune pe foc, iar cand incepe sa fiarba se pun ravioli tinandu-i in apa fiarta cam 10 minute. Cand au fiert, se scot si se scurg bine de apa, apoi se pun intr-un vas incapator. Separat se pregateste sosul punand la topit untul, peste el se toarna laptele, apoi se rade parmezanul si se amesteca bine. Cand este gata, se da de pe foc, se asezoneaza cu sare si piper, iar la final se adauga ciupercile ce au fost taiate in felii si calite in putin unt. Sosul se toarna peste ravioli, se amesteca totul si se presara patrunjel verde deasupra. Se servesc fierbinti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ravioli cu sos rosii
Pregatim intr-o oala, apa in care vor fierbe ravioli. Pastele vor sta la fiert cam 10 minute. Apoi le scurgem bine de ... (mai mult)
Citeste -
Ravioli cu branza
Punem ravili intr-o oala in care fierbe apa cu putina sare. Dupa 10 minute se scot din apa si se dau sub jet de apa ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Ravioli cu carne
Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se piseaza si se lasa deoparte. Apoi, se taie o ... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci cu oua
Ciupercile se toaca marunt si se pun la prajit in unt, odata cu ceapa tocata. Cand incepe sa se rumeneasca, se presara ... (mai mult)
Citeste