Spaghete cu carne tocata
Ingrediente:
300 g spaghete 200 ml suc de rosii 500 g carne tocata de porc 150 ml vin rosu 1 ceapa 1 morcov cimbru oregano busuioc sare piper
Mod de preparare:
Mai intai se pune o oala cu apa si un praf de sare, pe foc, iar cand este numai buna, se pun pastele si se fierb. Ceapa se curata si se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoare. Acestea, se vor cali intr-o tigaie in care s-a pus la incins 3 linguri de ulei, iar cand incep sa se innabuse, se adauga carnea tocata dar si un praf de sare si piper. Peste ele se toarna 150 ml de vin si se lasa la fiert, pe foc mic. Dupa aproximativ 10 minute, se adauga sucul de rosii, dar si putin oregano si cimbru. Cand e gata, sosul de carne se toarna peste vasul in care au fost puse spaghetele dupa ce au fiert, se amesteca bine, iar deasupra se presara busuioc proaspat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Spaghete cu carne de porc
Se pun spagetele la fiert, in apa clocotita, timp de 10 minute, apoi se scoat din apa, se dau la jet de apa rece si se ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete bolognese
Se curata ceapa si se pune in tigaie cu putin ulei de masline. Cand este rumenita putin, se adauga carnea tocata si ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu carne de vita
Pentru inceput se pune apa la fiert si se pregatesc ingredinetele pentru sos. Astfel, cepele se toaca marunt, iar ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu homar
Scufundati homarul in apa fiarba si lasati-l timp de 4 minute. Apoi, bagati-l sub un jet de apa rece! Incercati sa-i ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu dovleac
Spaghetele se pun la fiert, in apa cu putina sare, apoi se scurg si se dau la apa rece. Miezul de dovleac se aseaza ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu branza
Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei, timp de 10 minute, se trec prin jet de apa rece si se scurg ... (mai mult)
Citeste







