Carnaciori in foietaj

Foto - Carnaciori in foietaj
Complexitate: usor Timp de preparare: 50 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

500 g carnaciori afumati 300 g aluat foietaj 2 castraveti murati cascaval ras 1 ceapa 1 galbenus

Mod de preparare:

Carnaciorii se taie in bucati de lungimi egale, aproximativ 5-6 cm, castravetii se taie in felii, iar ceapa se taie marunt. Foaia de aluat se taie in patratele egale, apoi in fiecacare patratel de aluat se aseaza cate o bucata de carnacior, doua felii de castravete murat si putina ceapa tocata, apoi se ruleaza usor. Rulourile se aseaza intr-o tava acoperita cu hartie de copt, se ung pe rand cu ou batut si se presara putin cascaval ras. Se coc in cuptor, timp de 25-30 de minute.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Carnaciori in aluat

    Carnaciori in aluat

    Carnaciorii in aluat se prepara portionand carnatii in bucati mai mici, apoi intindem un strat de foi de placinta si il ... (mai mult)

    Citeste
  • Foietaj cu dovleac

    Foietaj cu dovleac

    Mai intai se rade dovleacul si se amesteca impreuna cu miezul de migdale, zaharul si scortisoara. Se tapeteaza o tava cu... (mai mult)

    Citeste
  • Mazare cu carnaciori

    Mazare cu carnaciori

    Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se pune in uleiul incins, pentru a o cali. Mazarea se pune si ea peste ceapa, ... (mai mult)

    Citeste
  • Paste cu carnaciori

    Paste cu carnaciori

    Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-au facut, se scurg de apa fierbinte si se dau sub un jet de apa rece. ... (mai mult)

    Citeste
  • Foietaj cu ciuperci

    Foietaj cu ciuperci

    Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)

    Citeste
  • Foietaj cu spanac

    Foietaj cu spanac

    Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))