Carnaciori in foietaj
Ingrediente:
500 g carnaciori afumati 300 g aluat foietaj 2 castraveti murati cascaval ras 1 ceapa 1 galbenus
Mod de preparare:
Carnaciorii se taie in bucati de lungimi egale, aproximativ 5-6 cm, castravetii se taie in felii, iar ceapa se taie marunt. Foaia de aluat se taie in patratele egale, apoi in fiecacare patratel de aluat se aseaza cate o bucata de carnacior, doua felii de castravete murat si putina ceapa tocata, apoi se ruleaza usor. Rulourile se aseaza intr-o tava acoperita cu hartie de copt, se ung pe rand cu ou batut si se presara putin cascaval ras. Se coc in cuptor, timp de 25-30 de minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Carnaciori in aluat
Carnaciorii in aluat se prepara portionand carnatii in bucati mai mici, apoi intindem un strat de foi de placinta si il ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu dovleac
Mai intai se rade dovleacul si se amesteca impreuna cu miezul de migdale, zaharul si scortisoara. Se tapeteaza o tava cu... (mai mult)
Citeste -
Mazare cu carnaciori
Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se pune in uleiul incins, pentru a o cali. Mazarea se pune si ea peste ceapa, ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu carnaciori
Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-au facut, se scurg de apa fierbinte si se dau sub un jet de apa rece. ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu spanac
Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si ... (mai mult)
Citeste