Foietaj cu spanac
Ingrediente:
1 foaie de foietaj 150 g spanac 50 g parmezan 70 g cas ulei sare
Mod de preparare:
Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si casul, iar peste ele se adauga spanacul tocat, uleiul si condimentele, amestecand bine, pentru a omogeniza compozitia. Foaia de aluat de aseaza intr-o tava de copt, peste ea se intinde umplutura de spanac si se ruleaza usor. Se unge deasupra cu ou si se coace la foc mic, timp de 25 de minute. Cand s-a rumenit, se scoate din tava, se feliaza si se serveste fierbinte sau rece, ca aperitiv.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Foietaj cu dovleac
Mai intai se rade dovleacul si se amesteca impreuna cu miezul de migdale, zaharul si scortisoara. Se tapeteaza o tava cu... (mai mult)
Citeste -
Budinca de spanac
Se spala bine frunzele de spanac in apa rece. Se pun la fiert, timp de 10 minute, cu sare. Apoi, se taie in fasii ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Salata de spanac
Se spala bine frunzele de spanac, se taie sunca in fasii si se prajeste putin intr-o tigaie, la foc mic! Nu este nevoie ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de spanac
Spanacul se spala bine si se lasa la scurs, apoi il oparim. Tocam ceapa, morcovii ii dam pe razatoare si le calim ... (mai mult)
Citeste -
Frittata cu spanac
Spanacul se oparaste in apa fiarta, dupa care se scurge bine si se toaca marunt. Punem intr-o tigaie ulei si il ... (mai mult)
Citeste