Mancare de spanac
Ingrediente:
20 g unt 3 oua 2 kg spanac 2 morcovi 2 cepe zeama de lamaie sare
Mod de preparare:
Spanacul se spala bine si se lasa la scurs, apoi il oparim. Tocam ceapa, morcovii ii dam pe razatoare si le calim impreuna in untul topit. Cand ceapa si morcovul au inceput sa fiarba, adaugam si spanacul tocat, punem sare, zeama de lamaie si lasam in continuare pe foc. Apropae de final, batem ouale spuma si le punem peste spanac. Mai lasam 3 minute si oprim focul. Se serveste cald.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Budinca de spanac
Se spala bine frunzele de spanac in apa rece. Se pun la fiert, timp de 10 minute, cu sare. Apoi, se taie in fasii ... (mai mult)
Citeste -
Salata de spanac
Se spala bine frunzele de spanac, se taie sunca in fasii si se prajeste putin intr-o tigaie, la foc mic! Nu este nevoie ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu spanac
Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si ... (mai mult)
Citeste -
Frittata cu spanac
Spanacul se oparaste in apa fiarta, dupa care se scurge bine si se toaca marunt. Punem intr-o tigaie ulei si il ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu spanac
Pentru rulada cu spanac, pregatim mai intai spanacul, pe care il spalam si il oparim in apa fiarta, apoi il tocam ... (mai mult)
Citeste -
Spanac cu maioneza
Frunzele de spanac se aleg, se rup coditele si apoi se spala in mai multe apa. Branza telemea se rade. Spanacul curatat ... (mai mult)
Citeste