Frittata cu spanac
Ingrediente:
200 g cascaval 1 ceapa 250 g spanac 5 oua 200 ml lapte 2 catei de usturoi ulei sare piper
Mod de preparare:
Spanacul se oparaste in apa fiarta, dupa care se scurge bine si se toaca marunt. Punem intr-o tigaie ulei si il incingem. In el vom cali ceapa tocata si usturoiul pisat. Ouale se bat bine, pana devin spuma, in ele vom pune sare, piper, cascaval ras si spanacul tocat. Toate acestea, amestecate, le vom adauga in tigaie. Vom gati frittata de spanac, asemena unei omlete, rumenind pe ambele parti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Frittata cu somon afumat
Intr-un bol se mixeaza bine ouale, impreuna cu smantana. Se toaca mararul fin, iar somonul in cubulete mici si se dauga ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de spanac
Se spala bine frunzele de spanac in apa rece. Se pun la fiert, timp de 10 minute, cu sare. Apoi, se taie in fasii ... (mai mult)
Citeste -
Frittata cu pui
Pieptul de pui se taie in cubulete si se rumeneste in putin ulei de masline, apoi se scot bucatile de carne si se pun ... (mai mult)
Citeste -
Salata de spanac
Se spala bine frunzele de spanac, se taie sunca in fasii si se prajeste putin intr-o tigaie, la foc mic! Nu este nevoie ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de spanac
Spanacul se spala bine si se lasa la scurs, apoi il oparim. Tocam ceapa, morcovii ii dam pe razatoare si le calim ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu spanac
Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si ... (mai mult)
Citeste