Frittata cu pui

Foto - Frittata cu pui
Complexitate: usor Timp de preparare: 25 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 piept de pui 100 g de cascaval 5 oua 1 ceapa marar patrunjel ulei sare piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie in cubulete si se rumeneste in putin ulei de masline, apoi se scot bucatile de carne si se pun intr-o tava termorezistenta. Ceapa se toaca fin si se caleste si ea, in tigaia in care s-a rumenit carnea. Cand a devenit transparenta, se adauga peste bucatile de carne. Intr-un bol se pun ouale, se presara piper, sare, dupa gust, cascavalul ras si verdeata tocata fin, se mixeaza totul, apoi se toarna amestecul peste pierptul de pui si ceapa. Frittata de pui se da la cuptor, timp de 15 minute, iar cand s-a rumenit deasupra, se scoate din cuptor si se serveste.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Frittata cu spanac

    Frittata cu spanac

    Spanacul se oparaste in apa fiarta, dupa care se scurge bine si se toaca marunt. Punem intr-o tigaie ulei si il ... (mai mult)

    Citeste
  • Frittata cu somon afumat

    Frittata cu somon afumat

    Intr-un bol se mixeaza bine ouale, impreuna cu smantana. Se toaca mararul fin, iar somonul in cubulete mici si se dauga ... (mai mult)

    Citeste
  • Frittata cu dovlecei

    Frittata cu dovlecei

    Intr-o tigaie cu putin ulei de masline incins, se adauga ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul pisat. Se lasa la ... (mai mult)

    Citeste
  • Frittata cu ciuperci

    Frittata cu ciuperci

    Spalam legumele si le tocam marunt. Ciupercile le taiem felii, apoi intr-o tigaie topim untul si calim ceapa si ardeii, ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))