Spanac cu pui
Ingrediente:
4 pulpe de pui 100 g pasta tomate 1 kg spanac ulei 2 cepe sare piper
Mod de preparare:
Carnea de pui se curata si se cresteaza putin. Ceapa se toaca si se pune apoi intr-o tigaie, in care o vom cali. Peste ceapa adaugam si pulpele si le rumenim putin. Spanacul oparit si tocat se va adauga si el in tigaie, punem pasta de tomate, condimentam si mai lasam 10 minute. Turnam continutul din tigaie intr-o tava inalta, adaugam si putin ulei si dam la cuptor, pentru 40 de minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Budinca de spanac
Se spala bine frunzele de spanac in apa rece. Se pun la fiert, timp de 10 minute, cu sare. Apoi, se taie in fasii ... (mai mult)
Citeste -
Salata de spanac
Se spala bine frunzele de spanac, se taie sunca in fasii si se prajeste putin intr-o tigaie, la foc mic! Nu este nevoie ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de spanac
Spanacul se spala bine si se lasa la scurs, apoi il oparim. Tocam ceapa, morcovii ii dam pe razatoare si le calim ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu spanac
Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si ... (mai mult)
Citeste -
Frittata cu spanac
Spanacul se oparaste in apa fiarta, dupa care se scurge bine si se toaca marunt. Punem intr-o tigaie ulei si il ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu spanac
Pentru rulada cu spanac, pregatim mai intai spanacul, pe care il spalam si il oparim in apa fiarta, apoi il tocam ... (mai mult)
Citeste







