Rulada de porc
Ingrediente:
1 kg muschi de porc 200g cabanos 200 g sunca presata 3 morcovi 2 rosii 3 catei de usturoi 4 oua sare piper
Mod de preparare:
Muschuil de porc se curata si se spala bine, apoi se scuge de apa. Se taie in asa fel incat sa rezulte o foaie de carne cat mai intinsa. Se bate putin asemena unui snitel, se condimenteaza, apoi se va acoperi cu restul ingredientelor, taiate in cubulete mici, iar ouale fierte se vor felia. Toate acestea asezate pe patul de carne, vor fi acoperite prin rularea feliei de carne. Legam rulada cu o ata, pentru a ne asigura ca umplutura va sta bine in interior, apoi se aseaza pe o tava unsa cu ulei. Turnam un strop de ulei deasupra ruladei si o dam la cuptor, pentru 50 de minute. Cand e gata, se portioneaza si se serveste fierbinte, alaturi de garnitura preferata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Rulada din carne de porc
Pentru realizarea ruladei, trebuie mai intai sa taiem bucata de muschi, astfel incat sa obtinem o foaie cat mai intinsa.... (mai mult)
Citeste -
Piftie de porc
Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)
Citeste -
Rulada de curcan
Painea se inmuaie in lapte si se stoarce dupa care se amesteca cu carnea de curcan tocata si slanina. Ceapa si verdeata ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu spanac
Pentru rulada cu spanac, pregatim mai intai spanacul, pe care il spalam si il oparim in apa fiarta, apoi il tocam ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu capsuni
Se pregateste mai intai aluatul pentru rulada, separand cele patru galbenusuri de albusurile lor. Albusaurile se bat ... (mai mult)
Citeste -
Carnati de porc
Intr-un vas mare, vom pune carnea de porc ce tocmai am dat-o prin masina de tocat. Presaram sarea, piperul cimbrul si ... (mai mult)
Citeste