Rulada de curcan
Ingrediente:
1.5 kg carne de curcan tocata 100g slanina 50g paine 200g ceapa 4 oua verdeata 100ml ulei faina piper sare
Mod de preparare:
Painea se inmuaie in lapte si se stoarce dupa care se amesteca cu carnea de curcan tocata si slanina. Ceapa si verdeata se toaca marunt. Din cele 4 oaua 2 raman intregi, iar la celelalte 2 se separa albusurile de galbenusuri. Toata compozitia cu carne se amesteca cu ceapa tocata marunt si calita in ulei, 2 oua intregi si 2 galbenusuri, verdeata tocata, sare si piper. Din aceasta tocatura se face un sul gros si se da prin faina. Albusurile care au ramas se bat si se amesteca cu putin ulei si putina sare. Se unge rulada cu carne de curcan cu albusul si se baga la cuptor intr-o tava. Cand este gata, se scoate, se lasa pana cand se raceste. Rulada de curcan se serveste cu sos de ciuperci sau cu cascaval.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piept de curcan la cuptor
Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de curcan
Carnea de curcan se taie in felii si se bat cu un ciocan de lemn. Separat, intr-un bol se bat ouale impreuna cu sare, ... (mai mult)
Citeste -
Pulpe de curcan la cuptor
Intr-un castron, se amesteca chimenul, bulionul, usturoiul pisat, untul topit, putina supa de pui si otetul. Se pun ... (mai mult)
Citeste -
Snitel de curcan
Se taie cu atentie pieptul de curcan. Fileurile obtinute se bat putin cu ciocanul. Apoi, radeti coaja de la o lamaie, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de gaturi de curcan
Curatam legumele si te tocam in cubulete, iar gaturile de curcan le spalam si le portionam. Folosim o oala in care lasam... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de curcan la cuptor
Pulpele de curcan se spala si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele, avand grija se le ... (mai mult)
Citeste







