Mancaruri cu carne
Porc dulce acrisor
Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 12:08Orezul il spalam in ape succesive, apoi il punem la fiert in apa cu putina sare. Cand e gata, se lasa acoperit. Carnea de porc se taie in cubulete mai mari si se trec prin faina amestecata cu putina ... (mai mult)
CitesteCiolan la cuptor
Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 12:05Intr-o oala cu apa, punem ciolanul la fiert timp de aproximativ 50 de minute. Cartofii se curata si se taie in cubulete, iar ceapa si ardeiul se curata si se toc marunt. Legumele se vom pune impreuna,... (mai mult)
CitesteMazare cu carne de vita
Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 11:45Carnea se toaca in cubulete si se pune la fiert, timp de jumatate de ora. Ceapa se curata si se toaca, se caleste putin in ulei, apoi se adauga peste carnea care aproape a fiert. Adaugam si mazarea, ... (mai mult)
CitesteRata cu gutui
Publicata sambata, 14 decembrie 2013, 10:27Mai intai se curata si se pregateste rata pentru gatit. Apoi se aseza intr-o tava, se unge cu unt si se rumeneste in cuptor. Legumele se spala, se toaca in bucati mai mari si se calesc in unt, cu ... (mai mult)
CitesteEscalop zingara
Publicata vineri, 13 decembrie 2013, 10:31Muschiul de porc se feliaza si se condimenteaza cu sare si piper. Fiecare felie de carne se da prin faina si se pun apoi la rumenit intr-o tigaie cu ulei. Separat, calim sunca presata ce am taiat-o in... (mai mult)
CitesteEscalop de porc
Publicata vineri, 13 decembrie 2013, 10:28Carnea de porc o transam in felii subtiri si le condimentam pe rand cu sare, piper si rozmarin. Rosiile se decojesc si se paseaza cu un blender. Fiecare felie de carne condimentata, se da prin faina ... (mai mult)
CitesteMancare cu carne de vita
Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:30Muschiul de vita se curata, apoi se taie in cubulete si se caleste in putin unt. Legumele se curata, se spala si se toaca in rondele, apoi le adaugam peste carne. Condimentam cu sare, piper, cimbru, ... (mai mult)
CitesteMuschi de vita cu sos gorgonzola
Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:26Carnea de vita se taie in felii si se rumenesc in putin unt. Cand s-au facut, se aseaza intr-un vas mai adanc. Apoi preparam sosul topind intr-o tigaie unt, peste el se toarna smantana, o lingura de ... (mai mult)
CitesteMuschi de vita cu sos de piper
Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:23Carnea de vita se taie in felii mai mari si se rumeesc in putin unt topit, intorcandu-le pe ambele parti, apoi se scot pe o farfurie. Boabele de piper se sparg cu ajutorul unui mojar, apoi se pun in ... (mai mult)
CitesteMuschi de vita umplut
Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:20Muschiul se taie astfel incat sa obtinem o felie cat mai intinsa. Asezam carnea intr-un bol, peste ea turnam berea si punem mustarul, lasand sa stea cam jumatate de ora. Morcovul, ceapa si ciupercile ... (mai mult)
CitesteCarnati de casa
Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:04Carnea se da prin masina de tocat si se amesteca. Peste ea punem condimentele, turnam apa si usturoiul pisat. Toate acestea se amesteca bine, pana obtinem o compozitie omogena. Din compozitia ... (mai mult)
CitesteCarnati de porc
Publicata joi, 12 decembrie 2013, 09:59Intr-un vas mare, vom pune carnea de porc ce tocmai am dat-o prin masina de tocat. Presaram sarea, piperul cimbrul si boia si amestecam bine. Ardeii iuti se toaca si se pun in compozitie, la fel si ... (mai mult)
CitesteSarmale cu varza acra
Publicata joi, 12 decembrie 2013, 09:51Varza se desface in foi si se pregatesc foile mai mari pentru a forma sarmalele. Restul foilor le vom toca fasii. Ceapa se curata si se toaca, apoi se caleste in ulei, pana devine transparenta. Punem ... (mai mult)
CitesteTocanita de ardei copti
Publicata marti, 10 decembrie 2013, 11:16Mai intai se coc ardeii pe un gratar, apoi se curata de coaja si se spala. Dupa ce i-am curatat, se toaca in fasii subtiri. Pulpele de pui se oparesc inainte in apa fiarta, apoi le surgem de apa si le... (mai mult)
CitesteMusaca cu piure
Publicata marti, 10 decembrie 2013, 11:10Pregatim piureul, punand cartofii ce tocmai au fost curatati si spalati bine, la fiert, in apa cu putina sare. Cand au fiert, se scurg de apa, se pun intr-un bol, in care adaugam si untul impreuna cu ... (mai mult)
Citeste