Mancaruri cu carne

Porc dulce acrisor

Porc dulce acrisor

Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 12:08
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Orezul il spalam in ape succesive, apoi il punem la fiert in apa cu putina sare. Cand e gata, se lasa acoperit. Carnea de porc se taie in cubulete mai mari si se trec prin faina amestecata cu putina ... (mai mult)

Citeste
Ciolan la cuptor

Ciolan la cuptor

Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 12:05
Timp de gatire: 130 minute Complexitate: Usor

Intr-o oala cu apa, punem ciolanul la fiert timp de aproximativ 50 de minute. Cartofii se curata si se taie in cubulete, iar ceapa si ardeiul se curata si se toc marunt. Legumele se vom pune impreuna,... (mai mult)

Citeste
Mazare cu carne de vita

Mazare cu carne de vita

Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 11:45
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Carnea se toaca in cubulete si se pune la fiert, timp de jumatate de ora. Ceapa se curata si se toaca, se caleste putin in ulei, apoi se adauga peste carnea care aproape a fiert. Adaugam si mazarea, ... (mai mult)

Citeste
Rata cu gutui

Rata cu gutui

Publicata sambata, 14 decembrie 2013, 10:27
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Mai intai se curata si se pregateste rata pentru gatit. Apoi se aseza intr-o tava, se unge cu unt si se rumeneste in cuptor. Legumele se spala, se toaca in bucati mai mari si se calesc in unt, cu ... (mai mult)

Citeste
Escalop zingara

Escalop zingara

Publicata vineri, 13 decembrie 2013, 10:31
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Muschiul de porc se feliaza si se condimenteaza cu sare si piper. Fiecare felie de carne se da prin faina si se pun apoi la rumenit intr-o tigaie cu ulei. Separat, calim sunca presata ce am taiat-o in... (mai mult)

Citeste
Escalop de porc

Escalop de porc

Publicata vineri, 13 decembrie 2013, 10:28
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea de porc o transam in felii subtiri si le condimentam pe rand cu sare, piper si rozmarin. Rosiile se decojesc si se paseaza cu un blender. Fiecare felie de carne condimentata, se da prin faina ... (mai mult)

Citeste
Mancare cu carne de vita

Mancare cu carne de vita

Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:30
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Muschiul de vita se curata, apoi se taie in cubulete si se caleste in putin unt. Legumele se curata, se spala si se toaca in rondele, apoi le adaugam peste carne. Condimentam cu sare, piper, cimbru, ... (mai mult)

Citeste
Muschi de vita cu sos gorgonzola

Muschi de vita cu sos gorgonzola

Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:26
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Carnea de vita se taie in felii si se rumenesc in putin unt. Cand s-au facut, se aseaza intr-un vas mai adanc. Apoi preparam sosul topind intr-o tigaie unt, peste el se toarna smantana, o lingura de ... (mai mult)

Citeste
Muschi de vita cu sos de piper

Muschi de vita cu sos de piper

Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:23
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Carnea de vita se taie in felii mai mari si se rumeesc in putin unt topit, intorcandu-le pe ambele parti, apoi se scot pe o farfurie. Boabele de piper se sparg cu ajutorul unui mojar, apoi se pun in ... (mai mult)

Citeste
Muschi de vita umplut

Muschi de vita umplut

Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:20
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Muschiul se taie astfel incat sa obtinem o felie cat mai intinsa. Asezam carnea intr-un bol, peste ea turnam berea si punem mustarul, lasand sa stea cam jumatate de ora. Morcovul, ceapa si ciupercile ... (mai mult)

Citeste
Carnati de casa

Carnati de casa

Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:04
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea se da prin masina de tocat si se amesteca. Peste ea punem condimentele, turnam apa si usturoiul pisat. Toate acestea se amesteca bine, pana obtinem o compozitie omogena. Din compozitia ... (mai mult)

Citeste
Carnati de porc

Carnati de porc

Publicata joi, 12 decembrie 2013, 09:59
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Intr-un vas mare, vom pune carnea de porc ce tocmai am dat-o prin masina de tocat. Presaram sarea, piperul cimbrul si boia si amestecam bine. Ardeii iuti se toaca si se pun in compozitie, la fel si ... (mai mult)

Citeste
Sarmale cu varza acra

Sarmale cu varza acra

Publicata joi, 12 decembrie 2013, 09:51
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Varza se desface in foi si se pregatesc foile mai mari pentru a forma sarmalele. Restul foilor le vom toca fasii. Ceapa se curata si se toaca, apoi se caleste in ulei, pana devine transparenta. Punem ... (mai mult)

Citeste
Tocanita de ardei copti

Tocanita de ardei copti

Publicata marti, 10 decembrie 2013, 11:16
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Mai intai se coc ardeii pe un gratar, apoi se curata de coaja si se spala. Dupa ce i-am curatat, se toaca in fasii subtiri. Pulpele de pui se oparesc inainte in apa fiarta, apoi le surgem de apa si le... (mai mult)

Citeste
Musaca cu piure

Musaca cu piure

Publicata marti, 10 decembrie 2013, 11:10
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pregatim piureul, punand cartofii ce tocmai au fost curatati si spalati bine, la fiert, in apa cu putina sare. Cand au fiert, se scurg de apa, se pun intr-un bol, in care adaugam si untul impreuna cu ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))