Tocanita de ardei copti
Ingrediente:
250 ml suc de rosii 4 cepe 2 pulpe de pui 1 kg de ardei gras ulei de masline patrunjel sare piper patrunjel
Mod de preparare:
Mai intai se coc ardeii pe un gratar, apoi se curata de coaja si se spala. Dupa ce i-am curatat, se toaca in fasii subtiri. Pulpele de pui se oparesc inainte in apa fiarta, apoi le surgem de apa si le portionam. Intr-o cratita punem la incins putin ulei, o cana din supa lasata de pulpele de pui si uleiul de masline. Peste supa adaugam ceapa, iar cand s-a innabusit punem si bulionul si lasam la fiert, pe foc mic. Punem si carnea sa se gateasca in sosul rezultat, impreuna cu ardeii copti, condimentam si mai gatim inca 10 minute. Oprim focul, presaram patrunjelul verde si putem servi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Mancare de ardei copti
Se taie morcovul rondele, iar ceapa se toaca marunt. Apoi, se pun legumele intr-o cratita cu putin ulei incins, sare, ... (mai mult)
Citeste -
Salata de ardei copti
Se incalzeste cuptorul si se baga, acoperiti cu staniol, ardeii spalati impreuna cu ceapa taiata si rosia curatata! Se ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de ficatei de pui
Rosiile si ceapa se toaca marunt, iar ficateii se curata si se spala. Intr-o tigaie se pun la incins cam 40 ml de ulei ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de pipote si inimi
Dupa ce am spalat bine pipotele si inimile de pui, le scurgem de apa si le curatam de pielite si vene. Apoi le punem ... (mai mult)
Citeste -
Salata de vinete cu dovlecei
Vinetele impreuna cu ardeii se coc si se curata de coaja, apoi se scurg bine de sucul lasat. Intre timp se decojesc ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de vitel
Incingem uleiul intr-o cratita peste care punem la calit cele 4 cepe care au fost curatate si taiate felii subtiri, le ... (mai mult)
Citeste