Tocana de cartofi cu pui
Ingrediente:
350 g piept de pui 250 ml suc de rosii 1 kg cartofi 1 ceapa verdeata sare piper
Mod de preparare:
Se curata legumele de coaja si se spala bine. Tocam marunt ceapa si o calim intr-o tigaie. Cand a devenit transparenta, adaugam si cartofii taiati cubulete si bucatelele de piept de pui. Cand carnea incepe sa-si schimbe culoare, se torna si sucul de rosii si un pahar de apa. Lasam la fiert, pana cand sosul incepe sa se ingrose, iar legumele s-au facut. Cand e gata, se opreste focul si se adauga si verdeata tocata. Tocanita merge perfect cu o salata de muraturi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tocana cu carne de porc
Mai intai curatam si spalam bine carnea, apoi o portionam in bucatele mai mici. Ceapa si ardeii se cutara si se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Tocana de mistret
Se va taia carnea de mistret in cuburi, iar intr-o cratita in care am incins untul, se va rumeni, la foc mediu. Separat,... (mai mult)
Citeste -
Tocana de miel
Carnea de miel se spala si se sareaza dupa care se portioneaza. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. Rosiile... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de pipote
Se curata bine pipotele de pui. Apoi, intr-o tigaie, se pune la rumenit ceapa cu putin ulei, usturoi pisat, o lingura de... (mai mult)
Citeste -
Tocana de ciuperci
Ciupercile se taie in bucati potrivit de mari, se calesc in ulei impreuna cu ceapa adaugandu-se din cand in cand putina ... (mai mult)
Citeste -
Tocana de mazare
Cepele se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Cand devine transparenta, punem si carnatii taiati felii si se ... (mai mult)
Citeste







