Tocanita de pipote

Foto - Tocanita de pipote
Complexitate: usor Timp de preparare: 45 minute
5.00 5 2 voturi / pareri

Ingrediente:

1 kg pipote de pui 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingurita boia de ardei supa de legume 2 linguri ulei 1 lingura unt sare piper

Mod de preparare:

Se curata bine pipotele de pui. Apoi, intr-o tigaie, se pune la rumenit ceapa cu putin ulei, usturoi pisat, o lingura de unt si piper. Cand ceapa devine transparenta se adauga pipotele de pui si se condimenteaza putin. Dupa cateva minute, se adauga o cana de supa de legume sau apa. Se lasa la fiert 30 de minute sau cat este necesar, iar apoi se adauga o lingurita cu boia de ardei. Tocana se serveste cu orez sau piure de cartofi.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Tocanita de pipote si inimi

    Tocanita de pipote si inimi

    Dupa ce am spalat bine pipotele si inimile de pui, le scurgem de apa si le curatam de pielite si vene. Apoi le punem ... (mai mult)

    Citeste
  • Mancare de pipote

    Mancare de pipote

    Pipotele se spala si se curata bine. Tocam ceapa si ardeiul cubulete si le punem intr-o tigaie la calit. Cand s-a calit ... (mai mult)

    Citeste
  • Pilaf cu pipote si inimi

    Pilaf cu pipote si inimi

    Orezul se spala bine si se pune apoi la fiert. Separat, spalam pipotele si inimile de pui si le punem intr-o tigaie in ... (mai mult)

    Citeste
  • Tocanita de ficatei de pui

    Tocanita de ficatei de pui

    Rosiile si ceapa se toaca marunt, iar ficateii se curata si se spala. Intr-o tigaie se pun la incins cam 40 ml de ulei ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciulama de pipote

    Ciulama de pipote

    Intr-o oala, se pun pipotele impreuna cu apa la fiert. Intre timp, se spala si se curata legumele. Acestea se adauga in ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de potroace

    Ciorba de potroace

    Mai intai, carnea de pasare, adica aripi, gat, cap sau pipote, se spala si se pun la fiert. Apoi tocam legumele marunt, ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))