Pilaf cu pipote si inimi
Ingrediente:
500 g pipote si inimi de pui 300 g orez 1 morcov 1 ceapa 20 g unt 150 ml supa de pui 1 lingura bulion sare piper
Mod de preparare:
Orezul se spala bine si se pune apoi la fiert. Separat, spalam pipotele si inimile de pui si le punem intr-o tigaie in care am topit untul. Rumenim carnea peste care am pus condimente, apoi am turnam supa de pui. Tinem pe foc, pana cand sosul scade, iar imimile au fiert cat trebuie. Ceapa si morcovul, tocate, se calesc in ulei, apoi se adauga peste orezul fiert, la fel procedam si cu pipotele si inimile de pui. Amestecam totul si dam vasul cu orez si pui, la cuptor, pentru 20 de minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tocanita de pipote si inimi
Dupa ce am spalat bine pipotele si inimile de pui, le scurgem de apa si le curatam de pielite si vene. Apoi le punem ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de pipote
Pipotele se spala si se curata bine. Tocam ceapa si ardeiul cubulete si le punem intr-o tigaie la calit. Cand s-a calit ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de pipote
Se curata bine pipotele de pui. Apoi, intr-o tigaie, se pune la rumenit ceapa cu putin ulei, usturoi pisat, o lingura de... (mai mult)
Citeste -
Ciulama de pipote
Intr-o oala, se pun pipotele impreuna cu apa la fiert. Intre timp, se spala si se curata legumele. Acestea se adauga in ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de potroace
Mai intai, carnea de pasare, adica aripi, gat, cap sau pipote, se spala si se pun la fiert. Apoi tocam legumele marunt, ... (mai mult)
Citeste -
Pilaf de ciuperci
Ciupercile se taie in bucati si se pun sa fiarba in apa cu putina sare impreuna cu ceapa tocata, timp de 15 minute. Dupa... (mai mult)
Citeste