Pilaf de ciuperci
Ingrediente:
500 g ciuperci 1 pahar orez 2 cepe mari 3 linguri ulei sare piper
Mod de preparare:
Ciupercile se taie in bucati si se pun sa fiarba in apa cu putina sare impreuna cu ceapa tocata, timp de 15 minute. Dupa fierbere se strecoara oprindu-se zeama in care au fiert. Ciupercile se pun intr-o cratita, se toarna doau cesti de zeama peste ele, se adauga orezul, sarea, piperul. Se clocoteste putin la foc mic si apoi se da la cuptor, tinandu-se pana ce scade.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Pilaf cu urzici
Mai intai sa spala bine urzicile si se pun la fiert, in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scurg din apa fierbinte, ... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Pilaf de orez
Ceapa se toaca marunt, la fel si patrunjelul. Orezul se spala in doua ape. Ceapa si orezul se inabusa in ulei, se adauga... (mai mult)
Citeste -
Pilaf cu legume
Orezul se spala bine, in ape succesive, iar legumele se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie se incing 2 linguri de ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci cu oua
Ciupercile se toaca marunt si se pun la prajit in unt, odata cu ceapa tocata. Cand incepe sa se rumeneasca, se presara ... (mai mult)
Citeste