Mancare de pipote
Ingrediente:
500 g de pipote de pui 1 ceapa mare ulei 1 ardei sare piper
Mod de preparare:
Pipotele se spala si se curata bine. Tocam ceapa si ardeiul cubulete si le punem intr-o tigaie la calit. Cand s-a calit ceapa, adaugam si pipotele, turnam un pahar de apa si lasam la fiert. Le lasa focul mic, pentru ca pipotele se se patrunda bine. Condimentam cu piper si sare, iar cand pipotele s-au gatit, oprim focul. Mancarea de pipote se serveste fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pilaf cu pipote si inimi
Orezul se spala bine si se pune apoi la fiert. Separat, spalam pipotele si inimile de pui si le punem intr-o tigaie in ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de pipote
Se curata bine pipotele de pui. Apoi, intr-o tigaie, se pune la rumenit ceapa cu putin ulei, usturoi pisat, o lingura de... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de pipote si inimi
Dupa ce am spalat bine pipotele si inimile de pui, le scurgem de apa si le curatam de pielite si vene. Apoi le punem ... (mai mult)
Citeste -
Ciulama de pipote
Intr-o oala, se pun pipotele impreuna cu apa la fiert. Intre timp, se spala si se curata legumele. Acestea se adauga in ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de potroace
Mai intai, carnea de pasare, adica aripi, gat, cap sau pipote, se spala si se pun la fiert. Apoi tocam legumele marunt, ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de mazare cu oua
Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se caleste intr-o tigaie cu ulei incins. Cand a devenit transparenta, peste ... (mai mult)
Citeste







