Ciorba de potroace

Foto - Ciorba de potroace
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

500 g carne de pasare 500 ml bors 30 g orez 2 cepe 2 morcovi 2 pastarnac 1 telina marar leustean patrunjel sare piper

Mod de preparare:

Mai intai, carnea de pasare, adica aripi, gat, cap sau pipote, se spala si se pun la fiert. Apoi tocam legumele marunt, iar orezul il spalam in apa succesive si le adaugam in oala. Lasam la fiert aproximativ 35 de minute, iar cand orezul s-a facut, turnam in ciorba borsul. Dupa inca 10 minute, luam de pe foc, punem verdeata si se serveste.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Ciorba de porc cu smantana

    Ciorba de porc cu smantana

    Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de ciocanele

    Ciorba de ciocanele

    Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de peste

    Ciorba de peste

    Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de cartofi cu carnati

    Ciorba de cartofi cu carnati

    Mai intai, legumele se curata, se spala si se toaca marunt, cartofii se taie in cubulete, iar carnatii in rondele. Se ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de porc cu tarhon

    Ciorba de porc cu tarhon

    Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de peste pescareasca

    Ciorba de peste pescareasca

    Pestele il taiem in bucati si il punem la fiert in oala de ciorba. Cand au fiert bucatile de peste, se scot si se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))