Ciorba de porc cu smantana
Ingrediente:
500 g coasta afumata de porc 150 ml smantana 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras patrunjel ulei piper sare
Mod de preparare:
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce scurgem bine carnea, o lasam la fiert, in apa ce fierbe. Legumele se spala si ele bine, se curata si se toaca marunt, urmand se le adaugam si pe ele in ciorba, acoperim cu un capac si lasam pe foc mediu pentru a fierbe totul. Nu uitam sa condimentam dupa gust, iar cand ciorba este aproape gata, punem smantana si presaram patrunjelul verde tocat. Ciorba de porc se serveste fierbinte, alaturi de un ardei iute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de porc cu tarhon
Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba cu afumatura
Intr-o cratita, se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu o lingura de ulei de floarea-soarelui. Intre timp, se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba din sira de porc
Pentru ciorba vom folosi o oala mai mare, pe care o umplem trei sferturi cu apa si o punem pe foc. Carnea de porc o ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc ardeleneasca
Mai intai se pune apa la fiert, intr-o oala incapatore. Separat se portioneaza carnea in bucati mai mici si se pun in ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu zeama de varza
Ciorba se prepara spaland si tocand legumele, mai intai, apoi le punem la calit, in putin ulei. Cand s-au innabusit, ... (mai mult)
Citeste