Ciorba din sira de porc
Ingrediente:
700 g sira afumata 2 cartofi 1 telina 1 pastarnac 1 ardei gras rosu 1 morcov 2 cepe sare otet
Mod de preparare:
Pentru ciorba vom folosi o oala mai mare, pe care o umplem trei sferturi cu apa si o punem pe foc. Carnea de porc o portionam in bucati, o curatam si spalam bine, apoi o adaugam in oala cu apa pentru ciorba, presaram putina sare si lasam la fiert. Cat timp fierbe sira de porc, spalam legumele si le tocam marunt, urmand ca atunci cand carnea da semne ca a fiert, sa le adaugam si sa le fierbem timp de inca 30 de minute. Odata ce legumele au fiert, oprim focul, adaugam otetul dupa gust, iar la final adaugam smantana sau verdeata, dupa preferinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu zeama de varza
Ciorba se prepara spaland si tocand legumele, mai intai, apoi le punem la calit, in putin ulei. Cand s-au innabusit, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu tarhon
Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba cu afumatura
Intr-o cratita, se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu o lingura de ulei de floarea-soarelui. Intre timp, se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de coaste de porc
Coastele se portioneaza in bucati mai mici si se pun intr-o oala in care fierbe apa. Din cand in cand se indeparteaza ... (mai mult)
Citeste







